Rólunk

A Tér Tervező Műhely az építészeti és belsőépítészeti befejező munkák, elsősorban egyedi asztalosipari termékek, hideg/meleg burkolat, falburkolat és egyéb dizájn feladatok tervezésére, kivitelezésére és speciális dekor alapanyagok beszerzésére szerveződött csapat.

Tagjaink több mint tíz éves gyakorlattal rendelkeznek a nagyobb építészeti projektek befejező munkáinak menedzselésében, az alapanyagok beszerzésében, az üzemi gyártásban, a szaktudást és kreatív ötleteket igénylő dizájn feladatok megoldásában.

Tapasztalatunk van a komplett belsőépítészeti tervezésben, legyen szó új építésű családi házról, meglévő lakás átalakításáról, vagy akár közületi terekről: irodákról, üzletekről, szállodákról, éttermekről, kávézókról, bemutatótermekről, kiállításokról.

Olyan korszerű alapanyagokat kínálunk, amik egyszerre alkalmazhatók dizájn falburkolatként beltérre és kültéri homlokzatra is, vagy használhatók a vizes helységekben, konyhában, padlóburkolatként vagy bútor alapanyagként, bútor frontként, pult borításként, beltéri - kültéri ajtó borításként egyaránt. De lehet szó akár fa dizájn falburkolatról, ami egyben akusztikus falpanelként funkcionál.

Tudjon meg többet az általunk forgalmazott sokoldalú anyagokról a termékek menüpont alatt.


Kapcsolat

  • Tér Tervező Műhely Bt.
  • 1042 Budapest, Árpád út 57-59.
  • Cégjegyzékszám: 01-10-041037
  • Adószám: 21578290-2-41
  • Budapest Bank: 10101205-09704300-01001003

Elérhetőségek

Térkép

Üzenetküldés

Kérjük adja meg a nevét.
A sikeres kapcsolatfelvétel érdekében kérjük adja meg Email címét vagy telefonszámát.